top of page

Eveniment corporat sau privat, nuntă, botez, recepţie, lansare de carte sau vernisaj, momentul dumneavoastră este cu siguranţă unul memorabil şi important. Repertoriul meu, în continuă  îmbogaţire, include muzică ambientală, café-concert, muzică de film, muzică clasica şi jazz. Indiferent de preferinţe voi colabora îndeaproape cu clienţii mei pentru a mă asigura că muzica aleasă ţine cont de specificul şi ambienţa  fiecărui eveniment în parte.

 

Aveţi o melodie preferată şi o doriţi interpretată în ziua evenimentului? Voi fi bucuros să o învaţ special pentru dumneavoastră! Ȋnsă va trebui să ţineţi cont de faptul că timpul alocat studierii unei piese noi variază de la câteva zile pană la câteva săptamâni, deci va trebui să mă informaţi cât mai din timp posibil.

                   

Ȋn cazul în care locaţia nu dispune de pian/echipament de sonorizare, pot aduce propriul meu instrument - un pian digital profesional, cu un sunet excepţional şi sistem audio pentru amplificare, o investiţie recentă, de ultimă tehnologie.

 

 

 

 

                                                                               Daniel

 

bottom of page