top of page

Povestea  mea începe cu multe generaţii în urmă... Născut într-o familie de muzicieni, am înţeles de mic că tradiţia nu putea fi ruptă. Cele dintâi noţiuni muzicale mi le-am însuşit de la tatăl meu, devotat clarinetului şi saxofonului, iar mai târziu, la vârsta de şase ani, am început studiul pianului la Liceul de Artă din Buzău. Anii de facultate se leagă de Braşov, oraş ce avea să devină mai târziu atât de apropiat sufletului meu. Amintirile acelor ani evocă prezenţa diverselor experienţe muzicale cu renumiţi profesori şi pianişti ca Horia Cristian, Horia Mihail sau Lory Walfish. La sfârşitul anilor de studiu, şansa unei burse la Londra a reprezentat în egală măsură un vis împlinit, dar şi o schimbare a viziunii mele artistice. Ȋntâlnirea cu numeroşi muzicieni, incluzând câţiva dintre marii pianişti contemporani ca: Yevgeny Sudbin, Freddy Kempf, Angela Hewitt, Leslie Howard, Stephen Hough,  precum şi diversele concerte la care am participat au fost pentru mine cel mai frumos dar.

 

Profesie şi hobby în acelaşi timp, muzica a făcut din mine o prezenţă constantă ca pianist, prin numeroase recitaluri de muzică clasică şi jazz. Repertoriul meu a creat atmosferă, distincţie şi rafinament, de la cele mai mari vase de croazieră (pianist al prestigioasei companii “Princess Cruises”) până la numeroase evenimente private şi corporate.

                

Profesor de pian la Liceul de Muzică “Tudor Ciortea” din Braşov, dăruiesc cu drag publicului din Bistro de l’ Arte, la fiecare sfârşit de săptămână, şansa unei întâlniri cu muzica de calitate.

Profesor de pian, pianist
Profesor de pian, pianist
bottom of page